Image Alt

Вештачка интелигенција

Вештачка интелигенција - Машинско учење - Анализа података

Наш тим стручњака савршено влада пољима вештачке интелигенције, машинског учења, обраде сигнала и обраде података за истраживање и развој интелигентних система. Шумадија dynamics је заправо центар, осмишљен за пословно и индустријски мотивисан развој на пољу вештачке интелигенције, машинског учења, обраде сигнала и обраде података. Тако покривамо све фазе пословног иновацијског процеса и испоручујемо производе и апликације - од идеје до имплементације и на крају, операције.

Наша филозофија

Живимо у доба када је вештачка интелигенција свуда присутна. Међутим, вештачка интелигенција нe представлја решење свих проблема, њу треба смислено користити и дати вашем послу одлучујући подстицај.

Наша мисија

Наша мисија је развој и промоција вештачке интелигенције применљиве у свим сегментима живота.

Наша визија

Шумадија dynamics жели да поједностави рад својих партнера и клијената користећи вештачку интелигенцију у софтверским решењима. Ми смо ту да пратимо наше партнере и клијенте у реализацији њихових визија, од прве идеје до тржишног успеха.

Шта машинско учење може да уради?

Машинско учење може учинити оно што човек не може

Обрада велике количине података у само неколико минута. Савремене неуронске мреже далеко превазилазе способност људи да препознају предмете у сликама.

Машинско учење може много брже обрадити одређене врсте информација

Машине имају боље могућности за чување велике количине података и могућност приступа одмах, уколико је потребно. На основу дубоког учења, рачунари могу да уче брже од људи.

За разлику од људи, машине се не могу уморити

Можете неуморно израчунавати, анализирати и извршавати задатке, свакодевно.

РАЗВОЈ ВЕШТАЧКЕ ИНТЕЛИГЕНЦИЈЕ

Доследна конкурентност за наше купце и партнере

Подржавамо вас у напорима да на вешт начин користите вештачку интелигенцију и машинско учење, како бисте повећали конкурентност вашег предузећа или компаније и истовремено поједноставили свакодневни живот својих купаца и запослених. Радимо заједно у вашој области и пословној експертизи.

Не дозвољавамо да нас на странпутицу поведу неосновани закључци. Настојимо да обезбедимо стабилну додату вредност за ваше пословање, демонстрирајући изводљивост вашег пројекта вештачке интелигенције и решења за машинско учење уз помоћ прототипа. Тек када докажемо изводљивост, ове прототипе претварамо у оперативна решења чији се резултати могу квантитативно мерити.

Сарадња и резултат ВИ / МУ решења помажу нашим партнерима и купцима да доносе боље пословне одлуке и оптимизују пословање. Из тога надаље, развијају нове производе, услуге, хардвер или пословне моделе који се заснивају на овим подацима и остварују приход.