ДРАГАН КИНКЕЛА, ДИРЕКТОР

Када су вашем
пословању неопходне иновације, Шумадија dynamics je ваш поуздан партнер

Наш циљ је да развијемо решења прилагођена вашим пословним потребама, користећи највиши степен стручности на пољу технологија, како бисмо заиста инспирисали и заинтересовали ваше купце.
Наша технологија се користи за развој економски успешних производа, услуга и пословних модела индустрије 4.0, све од идеје и реализације, и на крају, до оперативног дела.

1
2
3

Хардверска решења

Први у свету, универзални и аутоматизовани пуњач шаржера за пиштоље и пушке.

Вештачка интелигенција - Машинско учење - Анализа података

Наш тим стручњака савршено влада пољима вештачке интелигенције, машинског учења, обраде сигнала и обраде података за истраживање и развој интелигентних система.

Софтверска решења

Све већи захтеви пословног умрежавања и потреба за непримереном применом стандарда 4.0 индустрије присиљавају наше пословне партнере на усклађивање пословних и канала података и континуирано иновирају своје постојеће системе.

КИНКЕЛА И СИНОВИ

О нама

Породица Кинкела има богату историју спортског стрељаштва широм света. Познати су по војно-фицирској традицији, која потиче још из 1804. године и коју су са поносом обављали сви чланови породице. Њихов чврст став је да у мирним временима третирају пушке као спортску опрему, а да их користе у пуном потенцијалу под претњом и у несигурном окружењу, када је породици, станишту и околини потребна заштита. Тако су дошли до потпуног разумевања потребе да њихово оружје буде безбедно, али у сваком тренутку близу, покретно као што и сами јесу и, да буде део њихове свакодневице, уместо да буде скривено и изван досега. Успели су да га савршено уклопе у њихов прогресиван, модеран и луксузан стил живота.

ЈАВИТЕ СЕ

Ступите у контакт!

Контактирајте нас и за вас ћемо припремити индивидуалну понуду.