Image Alt

Софтвер

СОФТВЕРСКА РЕШЕЊА

Заједнички развој будућности

Све већи захтеви пословног умрежавања и потреба за непримереном применом стандарда 4.0 индустрије присиљавају наше пословне партнере на усклађивање пословних и канала података и континуирано иновирају своје постојеће системе.

Међутим, веома често застарели системи и апликације стоје на путу иновација, често онемогућавајући аутоматизацију сопствених пословних процеса. ВИ Шумадија dynamics се са овом ситуацијом суочава свеобухватном консултантском и развојном компетенцијом, од обнављања постојећих система и апликација, до интеграције нових ВИ / МУ технологија и развоја нових пословних апликација и мобилних решења.

Да ли бисте желели да остварите бржи пласман нових услуга?

Право питање за вас је које технологије ће вам помоћи да постигнете своје циљеве и да ли такође треба да улажете у те технологије?

Да ли тражите нове системе и нову организацију?

Питање које разјашњавамо са вама је да ли су ваши системи и ваша постојећа организација спремни за промене, како би подржали ваш нов промијењен пословни модел.

Да ли желите да користите нове и / или постојеће канале?

Питање које ћемо разјаснити са вама је која стратегија канала ће вам помоћи да остварите своје пословне циљеве.

Да ли тражите ново, оптимизовано корисничко искуство прилагођено вашем послу?

Питање које разјашњавамо са вама је: Шта желите ви и ваши купци и како да комбинујемо корисничко искуство са вашом способношћу да се приближите својим купцима?