Image Alt

СУМ1

Шумадија dynamics СУМ1

Шумадија dynamics СУМ1 – Први у свету универзални и аутоматизовани пуњач шаржера за пиштоље и пушке.
Комерцијални корисник може да напуни машину са 30 најчешћих калибра. Шумадија dynamics СУМ1 може да напуни преко 200 најпопуларнијих светских модела пиштоља и пушака одговарајућим патронама. Ова велика флексибилност нуди комерцијалним купцима могућност да прилагоде понуду широком спектру услуга за стрелце. Комерцијални корисник има могућност пуњења машине флексибилно и истовремено са осам различитих калибара, са максимумом од 1800 метака за пиштоље и пушке. Уз помоћ СУМ1, стрелац може истовремено да напуни и да користи 1800 метака у 45 минута. Велики капацитет пуњења омогућава стрелцима да у 7 до 8 секунди напуне 30 патрона.
За комерцијално управљање машином доступни су Шумадија dynamics ЦРМ и Event  софтвер.

СУМ1 модуларни дизајн комерцијалном кориснику омогућава:

  • конфигурацију машине тачно у складу са жељама својих купаца,
  • продају више муниције и оружја
  • надокнаду периода највеће искоришћености када је машина изнајмњена.

Еvent Софтвeр омогућава комерцијалном кориснику стицање нових купаца. Због модуларности машине, производња и одржавање Шумадија dynamics СУМ1 могу се брзо наставити, док високи квалитет материјала обећава дуг радни век машине.
Шумадија dynamics СУМ1 је увек повезана са главним ЦРМ системом путем ВЛАН или ГСМ 4Г и омогућава нам директну процену машине и њених корисника.
Има укупно 16 различитих сензора који гарантују несметан и сигуран рад.
Најважнији сензори су термометар, барометар, манометар ваздуха и микрофон. Ови сензори омогућују нам скенирање и дефинисање окружења машине како бисмо открили и супроставили се непосредној опасности у раној фази. Са Шумадија dynamics СУМ1, муниција се сигурно чува и штити од провалника и нежељених особа. Ако се машина ненамерно помера, корисник добија поруку са могућношћу хитног позива. У случају крађе, корисник има могућност праћења СУМ1 ради утврђивања његовог гео положаја.